FinanciŽle Planning

Adriaans Accountants streeft ernaar om meerdere keren per jaar contact te houden met onze klanten. Om te informeren hoe het ging, gaat en zal gaan.

Ieder jaar bespreken we een jaarrekening en een fiscale aangifte. Dan bekijken we niet alleen de cijfers van het afgelopen jaar maar ook de toekomstperspectieven.

Wat komt er het komende jaar en wat daarna. Wat verwacht u aan ontwikkelingen in uw onderneming en uw inkomen. Soms moeten plannen daarop aangepast worden.

Planning is een voortschrijdend inzicht, ieder jaar uw wensen inventariseren en bekijken of en hoe dat te realiseren is. Soms ontdek je dat alles goed verloopt en geen actie nodig is; een andere keer kom je tot de conclusie dat er wel mogelijkheden zijn.

Een planning komt maar zelden uit zoals die bedoeld is. In sommige gevallen valt een plan volledig in duinen. Bijvoorbeeld bij een overlijden... ineens verandert de hele wereld. Ook dan is het goed om met uw adviseur te praten over hoe het verder moet en hoe het verder kan.

Adriaans Accountants spreekt met haar klanten over allerlei verschillende situaties; overlijden, scheiding, arbeidsongeschiktheid. Niet de meest prettige onderwerpen maar beter tevoren over nagedacht dan achteraf denken Ďhad ik maarí.

Wij praten ook liever met u over de studie van uw zoon of dochter, zijn/haar trouwplannen, de koop van een nieuwe woning of zeilboot. En natuurlijk willen we ook weten of uw fietsvakantie misschien iets voor ons kan zijn.