Vacatures

Adriaans Accountants is een accountantskantoor met een tiental medewerkers en gevestigd in Reusel.
Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedijf.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

AA/RA-Accountant

Ben je al enkele jaren werkzaam in de MKB samenstel-, adviespraktijk en op zoek naar een volgende stap in je carričre? Als account bestaan je dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Deze werkzaamheden hebben inmiddels voor jou geen geheimen meer. Verder ben je verantwoordelijk voor het bespreken hiervan met de ondernemer. Op basis van je parate kennis kun je eventuele vragen van cliënten direct beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het op de hoogte zijn van de laatste relevante wet- en regelgeving is vanzelfsprekend. Opleiding en training is dan ook een prioriteit.

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij doorgroeimogelijkheden naar een positie als partner. Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Naast deelname aan intern vaktechnisch overleg krijg je de kans om door te studeren, verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Wat vragen wij?
Een afgeronde accountancy-opleiding op Hbo/WO-niveau en inschrijving in het register van de NBA. Verder geldt dat je enkele jaren relevante werkervaring hebt en woonachtig bent in de Brabantse Kempen.

Geďnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar Ton Adriaans: ton@adriaans.net.