Vacatures

Adriaans Accountants is een accountantskantoor met een tiental medewerkers en gevestigd in Reusel.
Het kantoor is gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve dienstverlening voor ondernemers in het midden- en kleinbedijf.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

 

AA/RA-Accountant

Ben je al enkele jaren werkzaam in de MKB samenstel-, adviespraktijk en op zoek naar een volgende stap in je carriŤre? Als account bestaan je dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Deze werkzaamheden hebben inmiddels voor jou geen geheimen meer. Verder ben je verantwoordelijk voor het bespreken hiervan met de ondernemer. Op basis van je parate kennis kun je eventuele vragen van cliŽnten direct beantwoorden. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het op de hoogte zijn van de laatste relevante wet- en regelgeving is vanzelfsprekend. Opleiding en training is dan ook een prioriteit.

Wat bieden wij?
Naast een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij desgewenst doorgroeimogelijkheden naar een positie als partner. Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Naast deelname aan intern vaktechnisch overleg krijg je de kans om door te studeren, verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Wat vragen wij?
Een afgeronde accountancy-opleiding op HBO/WO-niveau en inschrijving in het register van de NBA. Het hebben van een lidmaatschap van het RB of NOB is een pre. Verder geldt dat je enkele jaren relevante werkervaring hebt en woonachtig bent in de Brabantse Kempen.

GeÔnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar Ton Adriaans: ton@adriaans.net.

 

(Ervaren) Assistent Accountant

Ben je al enkele jaren werkzaam op het gebied van financiŽle administratie of in de MKB samenstelpraktijk en op zoek naar een volgende stap in je carriŤre? Als assistent account bestaan je dagelijkse werkzaamheden voornamelijk uit het inboeken en controleren van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van fiscale aangiften. Tevens ben je verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van ondernemers en het opstellen en controleren van aangiften omzetbelasting. Deze werkzaamheden hebben inmiddels voor jou geen geheimen meer. Wij vinden het wel belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Het op de hoogte zijn van de laatste relevante wet- en regelgeving is vanzelfsprekend. Opleiding en training is dan ook een prioriteit.

Wat bieden wij?
Een fulltime baan (40 uur) met een marktconform salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om eventueel zelfstandig relaties te beheren. Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Je krijgt de mogelijkheid om door te studeren, verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Wat vragen wij?
Minimaal een afgeronde opleiding HAVO of MBO niveau 4 op het gebied van accountancy, economie of financiŽle administratie. Een relevante afgeronde HBO opleiding en fiscale kennis of de bereidheid je hierin te bekwamen zijn een pre. Enkele jaren relevante werkervaring en woonachtig in de Brabantse Kempen.

GeÔnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar Ton Adriaans: ton@adriaans.net.

 

Receptioniste / Administratief medewerker

Vind jij het leuk om klanten telefonisch en bij ons op kantoor te woord te staan, ben je klantvriendelijk, maar ook administratief sterk? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Je taken bestaan onder meer uit het ontvangen van klanten, het afhandelen van binnenkomend telefoonverkeer, het verzorgen van correspondentie, het beheren van agendaís en het archiveren van correspondentie en dossiers. Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden zoals het inboeken van administraties.

Wat bieden wij?
Een (parttime/fulltime) baan (16-40 uur) met een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Met de informele sfeer op ons kantoor bieden we je een prettige werkomgeving. Wij staan open voor je input en door de korte lijnen kan er snel geschakeld worden. Je krijgt de mogelijkheid om verder te studeren en door te groeien binnen onze organisatie.

Wat vragen wij?
Je dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en kennis te hebben van MS Office software zoals Outlook, Access, Word en Excel. Het opleidingsniveau is HAVO of soortgelijk. Enige ervaring op een accountantskantoor of op het gebied van financiŽle administratie is een prť maar geen vereiste. Schoolverlaters worden ook uitgenodigd om te reageren.

GeÔnteresseerd?
Stuur je CV en motivatiebrief per e-mail naar Ton Adriaans: ton@adriaans.net.